Vi har specialiserat oss på längdåkning, och har över 30 års erfarenhet. Vi tar er skidåkning till en ny nivå. Vi jobbar även mot ett flertal elitklubbar med utrustning, vallning, stenslip samt spanntester.

Nyhet. Nu ger vi vallatips på denna sida till olika tävlingar i Sverige. 

 

Vårt vallaställ är ett av Sveriges mest sålda vallaställ. Vi har även ett flertal produkter för skidåkaren som håller samma höga kvalite som vårt vallaställ. Vår erfarenhet, samt dialoger med skidåkare har från ide till en färdig produkt. Vårt motto har varit nytänkande, kvalite samt prisvänlig. KROKSTA finns representerad i Sverige, Men även i ett flertal andra länder.

 
 
 
 
 
Tyskt valla märke som har tagit enormt många framgångar i skidspåren. Tyska chefs vallaren har t.o.m gått ut och sagt att vid senaste OS, så var Zipps inblandad i alla tyska medaljer. Så ni lyckliga som åker redan på Zipps, ni har möjlighet att valla samma glid som landslagen.  Zipps satsar mestadels bara på flytande vallor, vilket är framtiden.

Vi har även Ceza flourgel, ESKA Skidhandskar, Slegar Ski. 

I vår web shop så har vi plockat in produkter från andra leverantörer, som håller absolut bästa kvalite.
 
Dela och Gilla gärna vår webbsida, så andra också får ta del av vår webbsida. Dela och Gilla knapparna hittar ni längst upp till höger.